3/2/11

Τα πλοία της Κέας - Οι ακούραστοι εργάτες της οικονομικής ανάπτυξης του νησιού.

Οι παλιοί θα θυμούνται τις ατελείωτες περιπέτειες που ζήσαμε στο παρελθόν από μικρά καράβια με περιορισμένες δυνατότητες. Τότε πληθώρα προβλημάτων απασχολούσαν τον ταξιδιώτη, ενώ τακτικοί αποκλεισμοί λόγω κακοκαιρίας επηρέαζαν την καθημερινή τροφοδοσία του νησιού.

Θυμόμαστε όλοι την στιγμή που παράλληλα με το ΜΑΚΕΔΩΝ που εξυπηρετούσε το νησί, μπήκε στην γραμμή και το ΜΑΡΜΑΡΙ. Τα δύο καράβια μαζί, αναβάθμισαν άμεσα την ποιότητα των υπηρεσιών και συνέβαλαν στην αύξηση της επισκεψημότητας του νησιού και στην περεταίρω ανάπτυξη του τόπου.

Ένα πολύ σημαντικό βήμα επιτεύχθηκε όταν οι δύο πλοιοκτήτριες εταιρίες συνεργάστηκαν αρμονικά με τα εξής αποτέλεσματα:
α) Κατανομή των δρομολόγιων σε ώρες που εξυπηρετούν το κοινό.
β) Δημιουργία προϋποθέσεων καλύτερων συνθηκών εργασίας για τα πληρώματα.
γ) Δυνατότητα δίμηνης αργίας για το καθένα ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες επιθεωρήσεις, επισκευές και εργασίες συντήρησης.
δ) Προσφορές με φθηνότερα εισιτήρια.

Θα πρέπει να αναφερθούμε στους καπετάνιους των δύο καραβιών, για την υπευθυνότητα που δείχνουν και το αίσθημα ασφάλειας που νιώθουμε μπαίνοντας στα πλοία.

Τέλος, μπορεί κάποιες φορές τα δύο καράβια να κρίνονται αυστηρά από κάποιους επισκέπτες, όμως οι καπετάνιοι μαζί με το πλήρωμα συμβάλλουν στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών τους, πάντα προς όφελος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου